Ryfylke Kunstlag blir 40-år i 2018. I samband med dette stillar me ut eit knippe av kunstnarane som har stilt ut hjå oss.

Banner og miniatyrbilete: Torunn Thrall, utan tittel, serigrafi/silketrykk, 2015

Kunstner

Ryfylke Kunstlag

Ryfylke Kunstlag vart stifta i 1978 og er paraplyorganisasjonen for Sauda, Suldal, Hjelmeland, Finnøy, Rennesøy, Kvitsøy, Forsand og Strand Kunstlag. Ryfylke Kunstlag driv med formidling av profesjonell kunst, og koordinerer årlege utstillingar i heile regionen. Ryfylke Kunstlag er drifta på kommunale og fylkeskommunale tilskot. Ryfylke Kunstlag er medlem av Norske kunstforeiningar og Ryfylke IKS, og me samarbeidar med desse ved fleire høve. Ryfylke Kunstlag sin kontorstad er no lokalisert i Hjelmeland kommune. Det er høve til å lokalisere kontorstaden i den kommunen dagleg leiar bur.

 

Nettsted

Viktig informasjon

Pris

Våre utstillingar er gratis :)

Kr.

Opningstider

Ta kontakt med ditt lokale kunstlag og utstillingstaderfor informasjon om når utstillinga er i nærleiken av deg og når den er open for publikum: Ryfylkebiblioteket Sauda, Suldal Kunstlag, Hjelmeland Kunstlag, Frivilligsentralen Strand, Kvitsøy Kunstlag, Rennesøy Kunstlag, Finnøy Kunstlag.
Eller ta kontakt med dagleg leiar på: post@ryfylke-kunstlag.no

Kontortider

Måndag 08 - 15.30

Tysdag 08 - 15.30

Onsdag 08 - 12.30

Torsdag Stengt

Fredag Stengt

Se også

No items found.